Priprave mlajših v Rovinju …

1.dan priprav v Rovinju…

Risi okrog 12,00 ure srečno prispeli v Rovinj. Za nami so že prvi treningi in tudi prva tekma. Selekcije U-10, U-11 in U-13 že opravili s prvim treningom na igrišču z naravno travo, istočasno pa je selekcija U-15 odigrala prijateljsko tekmo proti ekipi Rudar Labin in po dobri predstavi suvereno premagala naše sosede z rezultatom 4:0. Sedaj pa sledi večerja in razne aktivnosti kot so bazen, fitnes, ogled izbranega filma v hotelski sali in zaslužen odhod na počitek okrog 22,00 ure.

2.dan priprav v Rovinju…

Naši risi počasi zaključujejo 2.dan priprav in že se vidijo prvi znaki utrujenosti. Vsi skupaj pa smo pa smo kot ena velika družina in trdno odločeni, da tudi jutri naredimo vse po planu in načrtu, katerega so pripravili naši trenerji. Selekciji U-10, U-11 in U-13 so danes odigrale prijateljske tekme z našimi nogometnimi prijatelji iz Škofje Loke. Selekcija U-11 je zmagala z rezultatom 2:1, selekcija U-13 pa žal izgubila. Selekcija U-15 pa opravila dva treninga in večerni sprehod po mestu.

Prav tako so se igralci selekcije U-10 in U-11 pred večerjo odpravili na vodne aktivnosti na bazenu. Sedaj pa sledi še večerja in zaslužen počitek pred novimi izzivi za naše rise.

3.dan priprav v Rovinju…

Ivanški risi počasi zaključujejo 3. dan priprav v naši stalni bazi v Rovinju. Dan smo vse selekcije začele z jutranjo telovadbo ob plaži. Sledili so dopoldanski treningi z malo manjšo obremenitvijo razen selekcije U-13, katera je na račun prostega popoldneva opravila trening moči in vzdržljivosti. Popoldanski trening so opravile samo selekciji U-10 in U-11, selekcija U-15 pa odigrala drugo pripravljalno tekmo proti ekipi NK Malečnik iz Maribora in ponovno vknjižila zmago z rezultatom 4:0. Sledi še večerja in zaključni sestanek z našimi risi pred jutrišnjim odhodom v domovino. Za konec naj omenimo, da so vsi risi, kateri se jutri vračajo domov v sredo in četrtek prosti vseh obveznosti.

Priporočene vsebine