Odigran prvi turnir v BAZI za selekcijo U7

V nedeljo 10.11.2019 je selekcija U7 odigrala svoj prvi turnir otroške zimske lige v BAZI. Zbrali smo se 9:15, preoblekli v drese in ob 10:00 začeli prvo tekmo. Po parih minutah zadržane igre so se fantje sprostili, začeli uživati in nasprotniku zabili več golov. Veselje je bilo nepopisno. Prav tako so se izkazali še na ostalih dveh tekmah. Opazna je bila borbenost vseh igralcev ter ekipni duh, ki verjamem, da se bo tekom druženja še okrepil.

Tekma proti NK Domžale Dob modri

Med tekmami se je odvil nogometni izziv na katerem sta danes nastopila Patrik in Bor. Vsak turnir bosta na vrsto prišla druga dva igralca, tako, da bodo imeli vsi možnost opravljanja izziva in pridobivanja točk. V BAZI bodo rezultate zbirali do konca sezone otroške zimske lige 2019/20 in na zaključnem dogodku razglasili zmagovalce. Najboljši iz posamezne starostne skupine bodo nagrajeni z brezplačnim ogledom nogometne tekme 1. italijanske lige v spremstvu enega od staršev oz. odgovornih oseb.

Današnji izbranci izziva.

Po vseh odigranih tekmah ni bilo čutiti utrujenosti, namreč fantje bi še kar igrali in igrali. Mislim, da je prvi turnir uspel več kot odlično. V BAZI športa se srečamo spet v soboto 23.11.2019. [Manca]

Mi smo? Ivančna! 🙂